Kom godt i gang

Ejendomskøb

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med køb af ny ejendom. Jeg hjælper dig med at skabe et overblik over de ting, du bør være særligt opmærksom på.

Fugt/skimmelsvamp

Et dårligt indeklima kan medføre uoplagthed, træthed, hovedpine, irritation af slimhinder i øjne, næse, svælg og luftveje, men kan også være årsag til eller forværre alvorlige sygdomme.

Syn & skøn

Med et syn og skøn får du en uvildig vurdering af en igangværende eller afsluttet ombygning eller renovering. Jeg undersøger, om arbejdet er lavet efter det aftalte og indenfor gældende regler.


[trustindex data-widget-id=f3b7d5036e9878831b57c305ab]

Tor Peer Pedersen – 100% uvildig byggerådgiver for ejere af privat eller offentlig ejendom.

Om mig
Jeg er uddannet tømrersvend og har arbejdet som håndværker i mere end 12år • Uddannet bygningskonstruktør • Byggeleder og tilbudsberegner hos Pihl & Søn • Ansat i Københavns Ejendomme med fokus på bygningsundersøgelser i 2 år (skimmel, fugt og indeklima) • Tidligere arbejdet knapt 4 år hos landsdækkende byggesagkyndig firma (byggesjusk, tilstandsvurdering, køberrådgivning) • Tidligere arbejdet hos Teknologisk Institut med fokus på bygningsundersøgelser (skimmel, fugt og indeklima)

Kontakt
Mobil: 22220757
E-mail: Tor@tp-byggesagkyndig.dk

2500 Valby

Kontaktformular